Tóth Nóra Tímea

Tóth Nóra Tímea vagyok, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje Fejér megye 1-es választókerületében. 22 éves, végzős egyetemista vagyok. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia szakán tanulok. 20 éve élek Székesfehérváron.

Már nagyon fiatalon érdekelt a közélet, evidens volt számomra, a Jobbikban fogok tevékenykedni. 4 éve léptem be a Jobbik Ifjúsági Tagozatába Budapesten, 1 éve pedig a fehérvári szervezet elnöki tisztségét töltöm be. Az elmúlt években az egyetemi tanulmányaim mellett a Jobbik frakció munkatársaként dolgoztam, így sok tapasztalatra tettem szert a parlamenti munkával kapcsolatban. Fontosnak tartom, már fiatalon legyen bátorságunk véleményünk hangoztatására, merjünk kiállni a jövőnkért.

Székesfehérvár egy csodálatos város, ami pár év alatt sokat fejlődött, szépült, de még mindig van még min javítani.
Parkolóhely alig van, azok is fizetősek. A helyijáratos buszok ritkán járnak, hiányzik az összehangoltság, arról nem is beszélve, hogy a járművek korszerűtlenek.

Az egészségügy itt is azonnali reformokat kíván. Nyáron beáztak a frissen felújított műtők a kórházban, 15 napot kell várni egy vérvételre és tartósan betöltetlen gyermekorvosi praxisok várják az orvosokat.
Szeretem a hazámat! Küzdeni fogok az oktatás modernizálásért, fiatalokért, a devizahiteleskért, a magasabb bérekért, a tisztességes nyugdíjakért, rövidebb várólistákért és a kivándorlás ellen!

Oszd meg!
Share on Facebook
Facebook

Vélemény, hozzászólás?