Tóth Nóra Tímea bizottsági tag bemutatkozója

Tóth Nóra Tímea 24 éves fiatal, dinamikus hölgy, a Pázmány Péter Katolikus egyetem politológia szakára járt, 3 éve a Magyar Országgyűlés Hivatalában dolgozik.

Tóth Nóra Tímea hét ellenzéki szervezet közös jelöltjeként mérettette meg magát az önkormányzati választáson, a 14-es körzetben második helyen végzett.

10 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy közélettel szeretne foglalkozni. Felismerte, hogy az életünk minden részleteire hatással van a politika.
2018-ban áprilisában Fejér 1-ben országgyűlési képviselőjelöltként is sok ezer szavazatot kapott, nagyon fontosnak tartja Székesfehérvár átlépését a XXI. századba.

Tudja, hogy Székesfehérvárt nem egy ember teszi nagyszerűvé, hanem az itt élők. Értük szeretne dolgozni. Azért, hogy a fehérváriak mindennapjait könnyebbé tegye.

XXI. századi életkörülmények megteremtéséért küzd, szeretné, ha a fehérvári fiatalok nem vándorolnának el, ha valódi szemléletváltás történne. A fehérvári fiatalok nem üres szavakra, hanem tettekre vágynak. Mindezekért a közösséggel együtt egy jobb és élhetőbb várost szeretne építeni!

A Jobbik delegáltjaként tagja lett a Városüzemeltetési Szakbizottságnak.

Elérhetőségek:

E-mail: toth.nora.timea[kukac]hajrafehervar.hu

Facebook:
https://www.facebook.com/tothnoratimea/
https://www.facebook.com/hajra.szekesfehervar

Insta: https://www.instagram.com/tothnoratimea/


További Jobbik által delegált tisztségviselők a székesfehérvári önkormányzatban:

Oszd meg!
Share on Facebook
Facebook