Répásy Attila bizottsági tag bemutatkozója

Répásy Attila 29 éves székesfehérvári kisvállalkozó. Veszprémben született, 2018 óta él Székesfehérváron, a Vasútföldi városrészben.

Angol- pedagógia és politikatudományok szakon tanult a Pannon Egyetemen, jelenleg pedig munkája mellett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatója.
Közélettel előszőr hat éve kezdett foglalkozni, látva az országban egyre jobban eluralkodó paternalista- kádárista mentalitást.
Székesfehérváron a 2021-es előválasztás során kapcsolódott be magasabb szinten a közéletbe, amikor a 2021-es ellenzéki előválasztás során Fazakas Attila előválasztási kampányát irányította, majd annak sikere nyomán, a 2022-es országgyűlési választásokon is a Fazakas- kampányt menedzselte.

Fontosnak tartja a tradíció, az érdemelvűség és az önszerveződés talapzatán álló polgári Magyarország megteremtését, melyben kiemelt szerep jut a közösségeknek és az egymás iránti felelős szolidaritásnak. A keresztény értékeken nyugvó, konzervatív értékrendben látja az ország boldogulásának biztosítékát.

Kiemelten foglalkozik az oktatásügy, az élet hosszig tartó tanulás területével, ebből kifolyólag dolgozik a Jobbik Oktatásügyi Kabinetjében is.
„Bölcsesség által építtetik a ház és értelemmel erősíttetik meg.” – Példabeszédek 24;3

A Jobbik delegáltjaként a Városüzemeltetési Szakbizottság tagja.


További Jobbik által delegált tisztségviselők a székesfehérvári önkormányzatban:

Oszd meg!
Share on facebook
Facebook