BejegyzésekFazakas AttilaÖnkormányzat

Közgyűlési beszámoló

❌ A mai Közgyűlésen leszavazták azt a javaslatunkat, ami a fehérvári közalkalmazottak 51.700 forintban megállapított alapilletményét növelte volna 60.000 forintra.
❌ Decemberben azt sem támogatták, hogy az illetménykiegészítés érje el a törvény által megengedett 40%-os, illetve 20%-os mértéket. Nem értük el azt, hogy közalkalmazottaink legalább a tatabányai, nyíregyházi, győri, kecskeméti, debreceni kollégáikhoz hasonlóan legyenek megbecsülve.

✅ A város közéletébe beépítésre került az általunk javasolt „Székesfehérvár a Kárpát-medencei együttműködéséért” díj, így minden évben, ki tudunk tüntetni egy olyan fehérvári személyt (szervezetet), aki (amelyik) sokat tesz a magyar- magyar kapcsolatok fejlesztéséért.

❌ Költségvetés: nem tudunk olyan költségvetést támogatni, ami adóemelést (építményadó: 2,3 milliárdról 4 millárdra növekedett), szolidaritási hozzájárulás emelést (2023-ban már 6,6 milliárd Ft elvonás, miközben 2017-ben még 1,5 milliárd volt ) tartalmaz‼️

Továbbá, hogy egy példát említsek, nem tudunk azonosulni azzal sem, hogy egy utaláson túl, semmilyen konkrétum nincs a fiatalok Fehérváron történő megtartásával kapcsolatban, továbbra sem indul el egy számukra kedvező önkormányzati bérlakásprogram.

Forrás: fb.com/fazakas.attila.jobbik

Oszd meg!
Share on facebook
Facebook