BejegyzésekFazakas AttilaÖnkormányzat

Közgyűlési beszámoló

𝗔 𝗵𝗲𝗹𝘆𝗶 𝗸𝗼𝗿𝗺𝗮́𝗻𝘆𝗽𝗮́𝗿𝘁𝗶𝗮𝗸 𝘀𝘇𝗲𝗿𝗶𝗻𝘁 ❞𝗿𝗮𝘀𝘀𝘇𝗶𝘀𝘁𝗮́𝗸❞ 𝗶𝘀 𝘃𝗮𝗴𝘆𝘂𝗻𝗸.

A Közgyűlésen 4 saját előterjesztést szerettünk volna napirendre tűzni:

𝟭) 𝗦𝘁𝗼𝗽 𝗮𝗸𝗸𝘂𝗺𝘂𝗹𝗮́𝘁𝗼𝗿-, 𝗮𝗸𝗸𝘂𝗺𝘂𝗹𝗮́𝘁𝗼𝗿 𝗿𝗲́𝘀𝘇𝗲𝗴𝘆𝘀𝗲́𝗴, 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗮𝘁𝗮́𝗿𝗼𝗹𝗮́𝘀𝘀𝗮𝗹, 𝗮𝗸𝗸𝘂𝗺𝘂𝗹𝗮́𝘁𝗼𝗿 𝘂́𝗷𝗿𝗮𝗵𝗮𝘀𝘇𝗻𝗼𝘀𝗶́𝘁𝗮́𝘀𝗮́𝘃𝗮𝗹 𝗼̈𝘀𝘀𝘇𝗲𝗳𝘂̈𝗴𝗴𝗼̋ 𝘃𝗲𝗴𝘆𝗶-, 𝗲́𝘀 𝘃𝗲𝘀𝘇𝗲́𝗹𝘆𝗲𝘀 𝗴𝘆𝗮́𝗿𝗮𝗸❗
Ebből a Fidesz csak az akkumlátor gyárakra mert nemet mondani.
Érdekes volt látni, hogy a válaszos képviselő értetlenkedett a legtöbbet, láthatóan nem járta körbe a témát.

𝟮) 𝗠𝗼𝗻𝗱𝗷𝘂𝗻𝗸 𝗻𝗲𝗺𝗲𝘁 𝗮 𝘁𝗼̈𝗺𝗲𝗴𝗲𝘀 𝗺𝗶𝗴𝗿𝗮́𝗻𝘀𝗺𝘂𝗻𝗸𝗮́𝘀 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲𝗽𝗶́𝘁𝗲́𝘀𝗿𝗲❗
Itt lettünk „rasszisták”, hiszen nem értünk egyet a történelmi fővárosunkba történő betelepítéssel, a magyar munkaerő keletiekre történő lecserélésével. Végül a Fidesz fő szószólója a válaszos képviselő lett, aki nem értette többek közt, hogy mit takar a keleti munkás, a migránsmunkás, vagy éppen az idegen munkaerő-betelepítés.

3) 𝟮𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗳𝗼𝗿𝗶𝗻𝘁𝗯𝗮𝗻 𝗿𝗲́𝘀𝘇𝗲𝘀𝗶́𝘁𝗲𝘁𝘁𝘂̈𝗸 𝘃𝗼𝗹𝗻𝗮 𝗮 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗴 𝗵𝗼𝘇𝘇𝗮́𝘁𝗮𝗿𝘁𝗼𝘇𝗼́𝗶𝗸𝗮𝘁 𝗼𝘁𝘁𝗵𝗼𝗻 𝗮́𝗽𝗼𝗹𝗼́ 𝘀𝘇𝗲𝗺𝗲́𝗹𝘆𝗲𝗸𝗲𝘁. A kormánypárti többség nem vette napirendre.

𝟰) 𝗘𝗴𝘆𝗲𝗱𝘂̈𝗹𝗮́𝗹𝗹𝗼́ 𝘀𝘇𝘂̈𝗹𝗼̋𝗸 𝘁𝗮́𝗺𝗼𝗴𝗮𝘁𝗮́𝘀𝗮: ugyancsak leszavazták a napirendre vételét, annak az előterjesztésünknek, mely szerint, kérésre, gyerekek számától függően 20-30-40 ezer Ft egyszeri juttatásban részesítettük volna a gyereküket, gyerekeiket egyedül nevelő szülőket.

✔️ Komoly vita alakult ki a 𝗷𝗲́𝗴𝗰𝘀𝗮𝗿𝗻𝗼𝗸kal kapcsolatos újabb pénzügyi lépésnél, hiszen a kezdetektől felsoroltuk, hogy miként lett a 𝟮𝟱,𝟳 𝗺𝗶𝗹𝗹𝗶𝗮́𝗿𝗱𝗯𝗼́𝗹 𝟰𝟯 𝗺𝗶𝗹𝗹𝗶𝗮́𝗿𝗱os beruházás. Ugyancsak itt ígéreteivel szembesítettük polgármester urat, ami azon az oldalon nem váltott ki vastapsot.

✔️ Természetesen támogattunk minden olyan előterjesztést, ami előrelépést jelenthet Fehérvár számára, figyelembe véve azt is, hogy felelősen legyen felhasználva az általunk megtermelt közpénz.

Forrás: fb.com/fazakas.attila.jobbik

Oszd meg!
Share on facebook
Facebook