Fazakas Attila önkormányzati képviselő bemutatkozója

Fazakas Attila 46 éves számítástechnikai mérnök, feleségével Palotavárosban nevelik gyerekeiket.

Több mint 10 éve a Jobbik tagja, jelenleg a székesfehérvári szervezet és Fejér megye 2-es választókerületi elnök.

Már 2014-ben is elindult az országgyűlési választásokon, Fejér megye 2-es választókerületében második helyen végzett.

2018-ban Fejér 2-ben legesélyesebb ellenzéki országgyűlési képviselőjelöltként közel 15 ezren támogatták szavazataikkal, második helyen végzett.

Kérlelhetetlen élharcosa a korrupció visszaszorításának, az elszámoltatásnak.

2010-2019 között a székesfehérvári önkormányzat különböző szakbizottságaiban dolgozott, 2012-től napjainkig a Magyar Állandó Értekezlet oktatással és szórvány közösségekkel foglalkozó szakbizottságának a tagja.

Fontosnak tartja, hogy Fehérvár a lehetőségeihez mérten nézzen ki, szolgálja ki az itteni adófizetőket, végre ne fölösleges hobbiberuházásokra költsék el közös pénzünket.

Kiemelt projektnek tartja az Önkormányzati egészségügyi-diagnosztikai központot felépítését, ahol a legmodernebb CT, MR, Lézeres mammográfia, ultrahangos képalkotó eszközök és egy meddőségi centrum fog kialakításra kerülni. Ezzel minden fehérvári állandó lakos szakorvosi beutalója alapján egy héten belül időpontot kap a neki javasolt diagnosztikai vizsgálatra térítésmentesen.

Fazakas Attila tervei között szerepel a Kelemen Béla utcai orvosi rendelő és az István Király Általános Iskola felújítása, jó minőségű, babakocsik számára is megfelelő járdák, külső kerékpártárolók, kerékpárutak kialakítása és biztonságos gyalogátkelőhelyek építése, a Palotai úti buszmegálló fedetté tételét.

Képviselőnk fontosnak tartja a fehérváriakkal történő folyamatos kapcsolattartást, a a beruházások előtti véleményezést, hogy ne egy szűk asztaltársaság döntse el a XXI. századi Fehérvár fejlesztését.

A jelenlegi tervekkel szemben a fásítást és a zöldfelületeket nem a város határába tervezi, hanem a lakótelepre, a növények, fák gondozását helyben fúrt kutakkal valósítaná meg.

A parkolási problémák nagyon komoly gondot okoznak, éppen ezért ezt egy szakemberek által kidolgozott XXI. századi, környezetkímélő módszerrel kívánja megoldani.

Fontosnak tartja, hogy 22 óra után a lakótelepeken nyugalom legyen, véget érjen a randalírozás, ne hangoskodjanak, italozzanak a játszótereinken, nyáron is lehessen nyitott ablaknál pihenni.

A városi program keretében bérlakások építéséért és felújításáért fog küzdeni! A bérlakás programot a legnehezebb helyzetben lévő pályakezdő fehérvári fiatalokra, az oktatásban és egészségügyben dolgozókra kívánja fókuszálni, ezzel is hatást gyakorolva az elszabadult albérlet árakra.

Elérhetőségek:
E-mail: fazakas.attila[kukac]jobbik.hu

Facebook:
https://www.facebook.com/fazakas.attila.jobbik
https://www.facebook.com/hajra.szekesfehervar

Tel: +36 70 618-ötven-79


Fazakas Attila tagja a négy valódi fehérvári ellenzéki képviselő által létrehozott székesfehérvári Ellenzéki Frakciónak.


További Jobbik által delegált tisztségviselők a székesfehérvári önkormányzatban:

Oszd meg!
Share on Facebook
Facebook