Fazakas Attila bemutatkozása

Fazakas Attila vagyok, a Jobbik Magyarországért Mozgalom előválasztáson induló képviselőjelöltje Fejér megye 2-es választókerületében. Marosvásárhelyen születtem, Kolozsváron szereztem meg számítástechnikai üzemmérnöki diplomámat. 47 éves vagyok, közel 20 éve élek Szent István városában, két gyönyörű gyermek édesapja vagyok. Kisvállalkozóként nap, mint nap saját bőrömön tapasztalom a magyar vállalkozások kiszolgáltatottságát, amit a globális piac, valamint a politikai hatások jelentenek számukra. Szabadidőmben szívesen sportolok, túrázom, valamint szerkesztem az általam létrehozott szorvany.info hírportált, mely a legkiszolgáltatottabb magyar nemzetrészekkel foglalkozik.

Életemet mindig a tisztesség, erkölcs, becsületesség és a magyarságtudat határozta meg. 2010-től Székesfehérvár Gazdasági-, majd Humán-, 2014-től a Gazdasági Szakbizottság tagja vagyok.

2019-ben az ellenzéki összefogás közös jelöltjeként önkormányzati képviselő lettem Székesfehérváron.

Sok éve dolgozom a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetében. Országos szinten egyedül képviselem a Jobbikot a Magyar Állandó Értekezlet Szórvány Szakbizottságában. Hiszem és vallom, hogy mindent meg kell tenni a teljes magyar nemzet szellemi és anyagi felemelkedéséért, a közélet és a gazdaság megtisztításáért. Közel 10 éve a magyarság számára jelentős évfordulókon nemzettársaimmal együtt jelentős kulturális, közéleti eseményeket, megemlékezéseket szervezek.

Fehérvár, Mór és Polgárdi élhetőbbé tétele mellett, kiemelten fontos a kistelepülésen élő, már-már másodrangú állampolgárok életkörülményeinek felemelése, a nagyvárosi munkahelyek mellé helyiek létrehozása. Az egészségügyi ellátáshoz való jognak tekintem, hogy baj esetén a lehető leghamarabb be lehessen jutni a megyei kórházba. Ennek alapja a XXI. századi közlekedés, a kornak megfelelő buszokkal, négysávos 81-es főúttal, felújított 7-es főúttal, felújított bakonyaljai-, valamint Fehérvár-Jenő utakkal. Ki kell vezetni a várólistákat, jelentősen növelni kell az ágazatra szánt anyagi forrásokat, meg kell becsülni a dolgozókat.

A jövőre nézve alapvető fontosságú a fiatalok Magyarországon történő boldogulása, számukra biztosítani kell a tradíció védjegyeit magán viselő, de a kornak megfelelő korszerű oktatást. Itthon maradásuk egyik lehetséges eszköze egy állami bérlakás-program beindítása. Ezáltal a szépkorúak sem maradnak egyedül, és egy valódi értékarányt megvalósító nyugdíjjal, egy korszerűbb egészségügyi rendszerrel, a biztonság szavatolásával boldog életet élhetnek. Elengedhetetlen a mindennemű elszámoltatás véghezvitele, a politikai zsarolás megakadályozása. Az állami szférában a munkának megfelelő béreket kell lehetővé tenni.

Az előválasztáson történő indulásomat a Jobbikon kívül a DK, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd és a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja.

Oszd meg!
Share on Facebook
Facebook

Vélemény, hozzászólás?