A Fidesz megszünteti a budapesti buszjáratok többségét!

Derült égből villámcsapásként érte a fehérváriakat az a hír, miszerint jóformán egyik napról a másikra 1/4-ére csökkentik a budapesti buszjáratok számát.

Fazakas Attila, a Jobbik székesfehérvári elnöki, ellenzéki önkormányzati képviselő Facebook oldalán nyilvánította ki felháborodását:

A város egyáltalán nincs felkészülve erre a pofátlan megszorításra, aug.21.-től még nagyobb káosz és zűrzavar várható. Az, hogy a vonat van preferálva a Fehérvár-Budapest útvonalon rendben lenne, ha ehhez társulna egy normális, XXI. századi belső közösségi közlekedés, ha a hülyeségek helyett megépült volna a közel 10 éve megígért intermodiális központ a vasútnál, ha több vonatot állítanának rendelkezésre.
A bosszúságot tovább fokozza, hogy a város belső területeiről az eddigi gyalogos megközelítés helyett, a gyatra menetrendű városi buszokkal kellene kiérni a vasúthoz, a vidékről érkezők nem tudnak átszállni, hanem szintén helyi buszt kell igénybe venniük, ami pénzkiadás +idő.
Megnézném a polgármestert, hogy ezt miként oldaná meg, mondjuk 35 fokos melegben vagy éppen esős időben, gyerekekkel, csomagokkal, idősebb rokonnal!

Totálisan felelőtlen, szakmaiatlan lépés, ami ismét bosszúságot okoz a fehérváriaknak és a Fehérvár környékieknek.
Ígértek itt fűt, fát, de lám, a valóság teljesen más!
A polgármester állítólag levelezik, ahelyett, hogy sürgősen a sarkára állna és azonnali megoldást csikarna ki fideszes elvtársai lépésére.

Lehet tetszelegni előkelő idegenként, de az embereket nem lehet a végtelenségig átverni. A Fidesz egyik főszponzoraként oldja meg a kérdést, amíg nem késő!
Nemhogy szintet nem tud lépni (ami a kampányszlogene volt), hanem a meglévő állapotokat sem tudja fenntartani.
Lehet számon kérni a két általa ajánlott országgyűlési képviselőt is, Vargha Tamást és Törő Gábort is!

Forrás: https://www.facebook.com/fazakas.attila.jobbik/photos/a.1580175358728002/3385343011544552

Oszd meg!
Share on Facebook
Facebook